La pastisseria Cacau d’Olot ajuda a crear la carta de postres d’una estrella Michelin

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquesta setmana el pastisser Lluís Riera de Cacau Pastisseria ha viatjat a Formentera per tal d’acabar d’assessorar i crear la carta de postres del Restaurant Can Dani.

El Restaurant Can Dani, regentat per Dani Serra és l’espai gastronòmic més reconegut actualment a les Pitiüses, l’any passat va ser distingit amb una estrella Michelin, convertint-se així en l’únic restaurant i el primer amb aquesta distinció a les illes d’Eivissa i Formentera.

Lluís Riera, qui ja havia treballat com a pastisser de restaurant, ha preparat amb els xefs Ana Jiménez i Ricky Penas uns conceptes de postres molt integrats en textures, sabors i conceptes a l’illa, aportant un aire fresc i despreocupat, partint de l’essència, basant-se amb el territori però obrint-se a la innovació

La nova carta de postres ja tancada, que es mantindrà durant tota la temporada, és la primera col·laboració entre Cacau Pastisseria i Can Dani i asseguren que seguiran treballant conjuntament.

IF