La pastisseria Cacau d’Olot no creo que el seu gremi sigui un servei de primera necessitat i demana responsabilitat

Comparteix-ho amb els teus amics:

La pastisseria Cacau d’Olot no creo que el seu gremi sigui un servei de primera necessitat i demana responsabilitat. Així o ha expressat en diverses ocasions a les xarxes socials com a Instagram, amb el lema “No estem per mones”.

Instagram: @callislluis

Fem una crida a les persones que ens seguiu per les xarxes.

Ha arribat un punt que jo mateixa Laura Moreno i el meu company Lluís Riera, no entenem res de res.

Ens voleu ajudar?

Una de les principals mesures per combatre el virus Covid-19 és el confinament.

Les autoritats sanitàries van demanar que només restessin oberts aquells negocis de primera necessitat.

Nosaltres de seguida, vam arribar a la conclusió que una pastisseria no és de primera necessitat.

Evidentment podíem haver continuat oberts, fen entregues a domicili o obrint pocs dies la pastisseria.

Valorant totes les possibilitats vam tenir clar que nosaltres no som producte de primera necessitat.
El pes important d’aquesta decisió era posar per damunt de tot la necessitat col·lectiva de confinar-nos i mirar d’aturar aquest virus, que a hores d’ara ja podem anomenar pandèmia.

Els nostres hospitals estan saturats, els nostres metges, metgesses, infermers, infermeres, auxiliars, personal de neteja, treballadores de residències, tot el MÓN SANITARI, ha entrat en col·lapse.

S’estan deixant la pell per nosaltres.
Que estem confinats, gent!
Que la gent no es pot reunir!
Que la Pasqua és per celebrar-la tots plegats!

De debò no podem parar les pastisseries?

De debò preteneu celebrar la Pasqua com si res?

De debò hem d’anar els pastissers a repartir Tortells i Mones?

Som nosaltres els únics que ho veiem així?

View this post on Instagram

Fem una crida a les persones que ens seguiu per les xarxes. Ha arribat un punt que jo mateixa Laura Moreno i el meu company Lluís Riera, no entenem res de res. Ens voleu ajudar? Una de les principals mesures per combatre el virus Covid-19 és el confinament. Les autoritats sanitàries van demanar que només restessin oberts aquells negocis de primera necessitat. Nosaltres de seguida, vam arribar a la conclusió que una pastisseria no es de primera necessitat. Evidentment podíem haver continuat oberts fem entregues a domicili o obrint pocs dies la pastisseria. Valorant totes les possibilitats vam tenir clar que nosaltres no som producte de primera necessitat. El pes important d'aquesta decisió era posar per damunt de tot la necessitat col•lectiva de confinar-nos i mirar d'aturar aquest virus, que a hores d'ara ja podem anomenar pandèmia. Els nostres hospitals estan saturats, els nostres metges, metgesses, infermers, infermeres, auxiliars, personal de neteja, treballadores de residències, tot el MÓN SANITARI, ha entrat en colapse. S'estan deixant la pell per nosaltres. Que estem confinats, gent! Que la gent no es pot reunir! Que la Pasqua és per celebrar-la tots plegats! De debò no podem parar les pastisseries? De debò preteneu celebrar la Pasqua com si res? De debò hem d'anar els pastissers a repartir Torrells i Mones? Som nosaltres els únics que ho veiem així?

A post shared by Lluis Riera Callís (@callislluis) on