La piscina coberta municipal d’Olot, serà una realitat l’any 2023

Comparteix-ho amb els teus amics:

Encarna Sanchez – El passat dilluns 4 d’octubre, l’alcalde Pep Berga i el regidor d’esports de l’ajuntament d’Olot Aniol Sellabona, ens va rebre a quatre representants del col·lectiu de majors de seixanta anys, usuaris de la piscina municipal, per tal d’informar-nos sobre les intencions i el projecte de la desitjada piscina coberta que vàrem demanar aquest any mitjançant una cançó a finals d’estiu i que ja ens anava demanant des de fa sis anys.

Segons ens van detallar, hi ha el projecte de les obres i si fins ara no s’han fet visibles, és perquè per poder-ho executar, cal una sèrie de protocols. Primer cal passar un concurs d’idees en què tots els interessats faran les seves aportacions. De totes les idees, s’anirà fent selecció fins que el projecte guanyador, serà adjudicat i construït. Els plans són de començar a finals del proper estiu i si tot va bé l’any 2023 seria ja una realitat.

La ubicació, ens van dir que serà al costat de l’actual piscina d’estiu i també ens van aclarir que aquesta piscina coberta no serà per a competicions esportives sinó que tindrà caire d’esbarjo i per a persones que necessitem aquesta activitat com a manteniment i teràpia.

De la mateixa manera que vam voler fer constància de la nostra demanda de la piscina coberta, ara també volem agrair a l’ajuntament d’Olot, a l’alcalde Josep Berga i al regidor d’esports Aniol Sellabona, l’estona que ens van dedicar, les explicacions que ens van donar i esperar que tot això es pugui materialitzar en els terminis establerts.

Tal com dèiem a la nostra cançó “EL QUE DEMANEM PEL NOMBRE D’HABITANTS, PISCINA COBERTA MUNICIPAL”. Pensem que Olot s’ho mereix.

Gràcies a tots els que us heu implicat en aquest projecte que continuarem reivindicant.

Signants: ELS USUARIS DE LA PISCINA MUNICIPAL D’OLOT

RELACIONAT:

La nova piscina municipal coberta d’Olot ja té l’estudi tècnic fet i s’inaugurarà el 2021

Comparteix-ho amb els teus amics: