La pista de gel de Girona amplia la franja horària i s’allarga fins al diumenge 10 de gener

Comparteix-ho amb els teus amics:

Sant Narcís, el Tarlà, la Mosca, la Cocollona i la Lleona formen part de la nova imatge de l’activitat, que obre les portes dissabte amb espais diferenciats per a experts i principiants

Pista de gel

La pista de gel de Girona amplia la franja horària i totes les persones que vulguin patinar a l’interior del Palau de Fires ho podran fer cada dia a partir de les 10 del matí, una hora abans que en anteriors edicions. L’oferta lúdica obrirà les seves portes el dia de Sant Esteve, dissabte 26 de desembre, i en aquesta ocasió s’allargarà fins al diumenge 10 de gener. Una altra de les novetats és l’estrena de la nova imatge amb la incorporació de personatges de l’imaginari gironí com Sant Narcís, el Tarlà, la Mosca, la Cocollona i la Lleona.

A l’interior del Palau de Fires, en un espai de 800 metres quadrats, hi haurà dues pistes: una per a principiants i una altra per a experts. L’espai per als novells, que es va estrenar amb èxit l’any passat, està destinat a totes les persones que no saben patinar i que hi troben un lloc on practicar i adquirir coneixements. Per als més petits hi haurà elements com pingüins de fusta perquè puguin patinar amb més facilitat. A banda de les dues pistes també hi ha un tobogan de gel de tres carrils per baixar-hi en trineu.

La nova imatge de la pista de gel compta amb diversos personatges que són protagonistes de les llegendes de Girona. Sant Narcís, el Tarlà, la Mosca, la Cocollona i la Lleona conviden a tothom a passar pel Palau de Fires durant les festes nadalenques i acompanyar-los mentre patinen sobre la pista de gel.

Preu i horaris

El preu per patinar és de 8 euros per hora i inclou el lloguer dels patins, mentre que 4 baixades en trineu pel tobogan tenen un cost de 3 euros. També existeix la possibilitat de comprar un abonament per a 10 sessions per 60 euros. L’ús de guants és imprescindible per accedir a la pista. Aquells que no en tinguin, els poden adquirir al Palau de Fires per 1 euro.

La pista de gel i el tobogan estaran en funcionament cada dia de les 10 del matí a les 9 del vespre, excepte el dijous 31 de desembre (de 10 del matí a 7 de la tarda), el divendres 1 i el dimecres 6 de gener (de 4 de la tarda a 9 del vespre) i el dimarts 5 de gener (de 10 del matí a 3 de la tarda).