La Plataforma Aturem l’Autopista C-32 fa una crida a la participació

Comparteix-ho amb els teus amics:

Es celebraran el proper 17 d’abril i s’han habilitat 12 punts de votació

La Plataforma Aturem l’Autopista C-32 ha aprofitat la marxa de les Ermites de Lloret de Mar que ha reunit un miler de persones per fer una acció a l’altura del monument de l’Àngel, una zona boscosa per on està previst que passi la prolongació de l’autopista que connectarà la Selva amb el Maresme. L’objectiu de l’acció, que ha consistit en la penjada d’uns cartells i la recreació d’una autopista, és fer una crida a la ciutadania perquè participi i expressi el seu punt de vista en les properes consultes ciutadanes que se celebraran el proper 17 d’abril a Lloret de Mar i Blanes sobre aquest projecte polèmic que ha despertat el rebuig de gran part de les entitats ecologistes i dels veïns d’aquestes dues localitats de la comarca de la Selva. En total, s’han habilitat vuit punts de votació a Blanes i quatre a Lloret de Mar amb diferents meses.

IF

Per poder participar-hi cal ser major de 16 anys i viure en algun dels dos pobles on es farà la votació. En concret a Blanes els punts que s’han habilitat són a l’Ajuntament, els locals socials de la Plantera, Mas Enlaire, Mas Florit, Ca la Guidó, Mas Borinot, Mas Moixa i l’Escola Pinya de Rosa. Pel que fa a Lloret de Mar es col·locaran taules a El Puntet, el Puntet de Fenals, el Centre Cívic El Rieral i la Biblioteca Municipal.

Les taules obriran a les deu del matí i tancaran a les vuit del vespre. Els diferents centres de votació estaran connectats en xarxa per evitar que es puguin duplicar vots. Més d’una trentena de voluntaris es desplegaran pels diferents centres de votació per assegurar una correcta organització i funcionament.

Un total de tretze entitats, amb la Plataforma Aturem l’Autopista C-32 al capdavant, impulsen les consultes. Les associacions asseguren que el projecte de perllongament d’aquesta infraestructures és una amenaça per al patrimoni natural i cultural de la zona.

Foto: Cedida per la Plataforma Aturem l’Autopista C-32
Un instant durant l’acció que la plataforma Aturem l’Autopista C-32 han fet aquest diumenge 3 d’abril.