La plataforma Rejovenim Olot realitzarà un debat sobre l’oci a Olot amb motiu de les properes eleccions municipals

Comparteix-ho amb els teus amics:

Des de la plataforma Rejovenim Olot convida a la ciutadania i als polítics al debat sobre l’oci a Olot, que amb motiu de les properes eleccions municipals.

L’acte tindrà lloc el dimecres 22 de maig a les 19 h a l’Espai Núria.

Rejovenim Olot, és una plataforma ciutadana oberta a tothom, que ha nascut davant dues dades alarmants per al futur de la nostra ciutat, com són que la Garrotxa és una de les comarques més envellides de Catalunya i a la vegada és una de les comarques que marxa més gent a l’estranger. Problemes que en gran mesura vénen causats per la manca d’oferta d’oci que Olot com a capital de comarca hauria de tenir, organitzant esdeveniments puntuals de caps de setmana i deixant sense vida els carrers de la ciutat la resta de dies de l’any, fets que provoquen que els nostres joves decideixin marxar en cerca d’acció obligant-los a agafar el cotxe.

La falta de planificació i la manca de confiança i diàleg amb el sector han fet que l’oferta cada vegada sigui més reduïda i amb ella la demanda.

Aquest acte tindrà lloc el 22 de Maig a les 19.00 hores a l’Espai Núria del C/ del Carme d’Olot. El debat durarà entre 90-120 minuts i on els polítics podran debatre la primera part, i en una segona part el petit públic que podrà assistir podrà debatre les idees i informacions exposades.

Els futurs governants de la ciutat han d’adoptar un paper de mediació entre veïns i locals per tal de buscar un punt d’equilibri entre oci i descans i a posar facilitats per tal d’incentivar iniciatives d’oci inclusives i de qualitat.