La Policia de Sarrià identifica als autors de les pintades al mobiliari urbà

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Policia de Sarrià de Ter, conjuntament amb la Policia Municipal de Girona, ha identificat a quatre persones com a presumptes autors de pintades al mobiliari urbà.

Fa uns dies i alertats per l’aparició de diferents pintades al mobiliari urbà i façanes de la localitat, la regidoria de Seguretat Ciutadana va decidir preparar un dispositiu per aturar aquests fets i poder identificar als responsables del deslluïment ocasionat.

La Policia Local de Sarrià de Ter, va iniciar el dia 7 de gener un servei per poder localitzar als autors, tenint com a referència als veïns de Sarrià, els quals donaven dades dels nois que podien ser. Amb aquesta col·laboració ciutadana es va poder identificar a un menor, que ha reconegut els fets que se li atribueixen.

Posteriorment, concretament el dia 3 de febrer, la Policia Municipal de Girona va localitzar a tres persones més realitzant pintades a una façana de la localitat.

Des de l’Ajuntament de Sarrià de Ter s’obren expedients sancionadors per tots quatre persones que han sigut identificades, per deslluïments del patrimoni, com a infraccions administratives dintre de l’Ordenança Municipal de Civisme.