La policia frustra un robatori amb el mètode del butró a una gestoria de Platja d’Aro i deté un dels lladres

Comparteix-ho amb els teus amics:

Sospiten que forma part d’un grup criminal especialitzat en aquest tipus d’assalts

La Policia Local de Platja d’Aro ha frustrat un robatori amb força a una gestoria de la població on els lladres pretenien entrar amb el mètode del butró. Els agents van detenir un dels suposats d’integrants d’una banda d’assaltants especialitzats en aquest tipus de cops. Segons informa la policia, el 16 d’agost una patrulla que feia feines de seguretat ciutadana va cridar l’atenció un grup de cinc homes que es trobava en un parc d’una zona apartada del centre. Davant la presència policial, ràpidament es van dispersar. La patrulla va demanar reforços per fer més comprovacions i van detectar danys importants a la part posterior d’una gestoria. Els sospitosos havien arrencat la reixa de la finestra i un aparell d’aire condicionat de grans dimensions i havien fet un gran forat al fals sostre fins a l’interior de l’establiment.

Prop del lloc dels fets, la policia va localitzar un vehicle que contenia una bossa amb instruments altament professionals per obrir caixes fortes; un equip portàtil de tall per oxigen i acetilè (llança tèrmica) i una maleta amb equips d’interferència electrònica realment sofisticats (inhibidors de freqüència d’alarma), així com la documentació d’un home que no era el propietari del turisme.

L’home d’aquesta documentació, de nacionalitat espanyola, formava part del grup que va enxampar la policia. El van localitzar assegut a la terrassa d’un restaurant i el van detenir com a suposat autor d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Els membres de la Policia Local van rebre suport de l’àrea regional de recursos operatius (ARRO) i d’una unitat de USC, desplaçades al lloc per realitzar l’entrada al local afectat. Tot i que a l’interior no van trobar ningú, el dispositiu va frustrar que els lladres poguessin acabar el robatori.