Denúncies per tinença de drogues en una rave il·legal

Cedida a l'ACN Imatge general de la droga que han comissat els agents de la Policia Local de Llagostera durant aquest cap de setmana en aquesta rave il·legal.
Comparteix-ho amb els teus amics:

Han comissat diverses quantitats de droga en aquesta festa que s’ha fet a la zona de Can Cabanyes de Montagut

Cedida a l'ACN Imatge general de la droga que han comissat els agents de la Policia Local de Llagostera durant aquest cap de setmana en aquesta rave il·legal.
Cedida a l’ACN
Imatge general de la droga que han comissat els agents de la Policia Local de Llagostera durant aquest cap de setmana en aquesta rave il·legal.

La Policia Local de Llagostera, al Gironès, ha aixecat un total de dotze actes per tinença de substàncies estupefaents durant aquest cap de setmana. Els fets s’han produït a la zona coneguda com ‘Les 4 parets’, a Can Cabanyes de Montagut, un vell casalot en ruïnes situat entre els termes municipals de Llagostera (Gironès) i Tossa de Mar (Selva) prop de l’ermita de Sant Grau. Un indret aïllat on cada cap de setmana s’acostumen a organitzar aquesta mena de festes il·legals. A més, cinc persones que participaven a la rave s’han accidentat mentre circulaven per la carretera GIV-6744. El cotxe s’ha sortit de la via i han donat diverses voltes de campana tot i que cap dels ocupants ha resultat ferit. El conductor ha donat positiu a la prova d’alcoholèmia.

Entre els denunciats hi ha menors d’edat. Els agents han comissat diverses quantitats de marihuana, haixix, pastilles d’èxtasis i cocaïna.

Segons informen fonts locals, les raves són habituals en aquest indret durant els caps de setmana. Ara fa sis anys, el 2008, els Mossos d’Esquadra ja van haver d’actuar per desmantellar una rave en aquest mateix indret i on hi havia uns 500 joves, alguns dels quals vinguts d’arreu de l’Estat o, fins i tot, estrangers.