La Policia Municipal de Girona comissa 2,7 quilos de marihuana a l’estació d’autobusos

Policia Municipal de Girona: Imatge de la marihuana comissada a l'estació d'autobusos de Girona.
Comparteix-ho amb els teus amics:

Una gossa de la unitat canina va ajudar a detectar la droga, que estava a la motxilla d’un passatger que la volia vendre a Alemanya

Policia Municipal de Girona: Imatge de la marihuana comissada a l'estació d'autobusos de Girona.
Policia Municipal de Girona: Imatge de la marihuana comissada a l’estació d’autobusos de Girona.

La Policia Municipal de Girona ha comissat 2,7 quilos de marihuana a l’estació d’autobusos de Girona i ha detingut un home. Una de les gosses de la policia, la Blanca, va alertar de la presència de droga a una maleta d’un dels passatgers que esperava a l’andana. L’home, que inicialment va negar que portés res il·lícit, va acabar reconeixement que havia comprat la droga a Saragossa i tenia intenció de vendre-la a Alemanya. El detingut és H. Jawara de 46 anys, amb domicili a Saragossa i sense antecedents. Aquesta és el segon decomís de droga en pocs dies a l’estació d’autobusos, sempre gràcies a l’actuació d’una de les gosses de la policia.

Els fets van tenir lloc el 6 de novembre cap a les onze del matí a l’estació d’autobusos de Girona. Un agent feia tasques de vigilància amb la Blanca, una de les gosses detectora de la Policia Municipal.

Mentre estaven a l’andana, la gossa va mostrar interès per una maleta negra que es trobava enmig d’altres bosses, motxilles i objectes de diferents persones. Segons la policia, la gossa indicava clarament la presència de substàncies estupefaents en aquest bossa en concret. Per això, l’agent es va separar uns metres del lloc per identificar el propietari de la maleta.

Immediatament, es van desplaçar al lloc dels fets tres agents més per fer-li suport. Tot i que propietari de la maleta va negar en un primer moment que portés cap substància estupefaent a l’equipatge, un cop obert es van localitzar tres pots amagats entre la roba amb marihuana a dins. Finalment el sospitós va manifestar que havia comprat marihuana a Saragossa amb intenció de vendre-la a Alemanya.

Per tots aquests fets es va detenir H. Jawala, de 46 anys, del qual no consta cap altre antecedent policial, per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Aquesta és la segona detenció similar en pocs dies a l’estació, després que la setmana passada l’altra gossa –la Xica- va trobar tres quilos d’haixix a la bossa d’un passatger a la mateixa estació. ACN Girona.