La Policia Municipal d’Olot ja ha obert 162 expedients a particulars i 10 sancions a locals que incomplien el confinament

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Policia Municipal d’Olot ja ha obert 162 expedients a particulars i 10 sancions a locals que incomplien el confinament

Des de la instauració de l’estat d’emergència i les mesures i restriccions de mobilitat per evitar la propagació del coronavirus COVID-19, la Policia Municipal ha intensificat els controls al centre, als diferents barris de la ciutat així com als accessos a Olot. Unes accions que es porten a terme, conjuntament, amb Mossos d’Esquadra.

Aquestes actuacions han permès disminuir el nombre de persones que circulaven pels carrers sense motiu, fent cas omís a les normatives i mesures establertes per part del Govern de la Generalitat de Catalunya i del Govern Central per tal de frenar la corba de contagis i evitar la propagació del coronavirus.

En total, des de l’inici de les restriccions de mobilitat i fins aquest dilluns 30 de març, la Policia Municipal d’Olot ha obert 162 expedients a particulars i 10 sancions a locals que incomplien el confinament.

Des de la Policia Municipal d’Olot es fa una crida a la conscienciació ciutadana tot agraint l’esforç, la coresponsabilitat i el compliment de gran part de la població d’Olot des de l’inici de la pandèmia i encoratja a seguir en aquesta línia els pròxims dies.

Un jove d’Olot primer detingut per incomplir el confinament en repetides vegades

La Policia Municipal d’Olot ha detingut per reincidència a una persona que, tot i les recomanacions i sancions imposades per la Policia Municipal, va incomplir el confinament en reiterades ocasions.

Aquest veí d’Olot caminava aquest diumenge al vespre pel centre de la ciutat quan el van veure els agents. No va fer cas a la indicació d’aturar-se que li va fer la Policia Municipal, que el va detenir després de  perseguir-lo pel centre de la ciutat. Es tracta d’un veí d’Olot de 20 anys que Policia ja havia denunciat 4 vegades més amb anterioritat per saltar-se el confinament. Ha quedat detingut per resistència i desobediència a l’autoritat. Aquest dilluns al matí ha passat a disposició del jutge que l’ha deixat en llibertat.

Info: Ajunt. Olot

Comparteix-ho amb els teus amics: