La Policia Municipal d’Olot troba a l’interior d’un vehicle en un control una important quantitat de marihuana, el conductor a estat detingut

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Policia Municipal d’Olot localitza una important quantitat de marihuana a l’interior d’un vehicle en un control realitzat en el marc del dispositiu de seguretat per la COVID. El conductor del turisme ha quedat detingut.

La Policia Municipal d’Olot realitza diàriament controls de seguretat per tal de garantir el compliment de les mesures de prevenció de la COVID. És en el marc del dispositiu ORIS, quan els agents van aturar divendres passat un cotxe que circulava per l‘avinguda Sant Coloma, provinent de la població de Les Preses.

En el moment que els agents varen aturar el vehicle, amb la finalitat d’identificar els ocupants, varen notar una forta olor a marihuana.

Davant d’això la Policia Municipal va demanar als ocupants del vehicle si portaven algun tipus de substància a la qual cosa el passatger de davant va lliurar a un dels agents actuants dues bossetes de plàstic precintades que contenien marihuana. A continuació els agents varen escorcollar l’interior del vehicle i, com a resultat, es varen localitzar més bosses amb la mateixa substància.

En concret, es van trobar 8 bosses que contenien un total de 367 grams d’aquesta substància i 200 euros.

El detingut, de 23 anys i veí de Banyoles, ha quedat detingut acusat d’un delicte contra la salut pública.

Comparteix-ho amb els teus amics: