LA PRIMAVERA (TAMBÉ), EN FAMÍLIA A OLOT

Comparteix-ho amb els teus amics:

Un programa recull més de seixanta propostes per als mesos de maig i de juny. L’Ajuntament d’Olot presenta una campanya de promoció que té un doble objectiu: d’una banda, potenciar el turisme familiar a la comarca; i de l’altra, augmentar el nombre de visitants a la ciutat durant una estació també amb molts atractius paisatgístics.

desplegable primavera en fami´lia copia

L’any passat es va fer un primer pas aglutinant en un fulletó més de 40 activitats que es portaven a terme durant els caps de setmana de maig i juny. Enguany, amb motiu de la celebració de l’Any del Turisme Familiar a Catalunya, s’ha donat un pas més incorporant 6 allotjaments i 9 restaurants de la ciutat que ofereixen l’estada i el menú infantil GRATUÏTS al primer nen/a durant els caps de setmana de maig i juny.

A més, també s’ha editat un fulletó (veure document adjunt) on es recullen més de 60 activitats per fer en família durant aquests caps de setmana, que es repartirà a 3.200 nens i nenes d’infantil i primària de les escoles d’Olot, i per primera vegada s’ha fet un web (primaveraenfamilia.turismeolot.com) que recull tant les activitats com les ofertes d’allotjament i restauració, i el concurs Instagram.

Poden participar al concurs Instagram les persones que no estan empadronades a la Garrotxa, publicant a aquesta xarxa una fotografia divertida en família, de l’1 de maig al 30 de juny, etiquetant-la #primaveraenfamilia i mencionant @turismeolot. El regal és una 1 setmana d’estiu per a tota la família a Olot!