La primera edició del Pigfeet Solidari recaptar 2.130 euros per la Casa dels Xuklis

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest passat divendres 2 de novembre els organitzadors de l’esdeveniment van visitar la Casa dels Xuklis (Associació AFANOC) per conèixer de prop el projecte i fer entrega de la recaptació.

Els 4 impulsors i organitzadors del Pigfeet Solidari, el festival benèfic que es va dur a terme el passat 29 de setembre al Mas Corominas de Begudà, van anar a fer entrega de la donació recaptada que ha de suposar una petita ajuda al projecte que duen a terme des de l’Associació AFANOC pel càncer infantil.

Els organitzadors van visitar la Casa dels Xuklis i van veure de prop les boniques i modernes instal·lacions que acullen a les famílies en aquests moments de les seves vides. La Maite Golmayo, cap de Comunicació i Relacions Externes d’AFANOC, els va rebre i els va fer un tour per la casa.

El projecte acompanya a pares i nens donant-los una llar a prop del centre hospitalari a més a més de totes les activitats o tallers que duen a terme en els diferents espais de la casa. Zones de jocs, sales polivalents amb llum natural, apartaments familiars… tot envoltat de zones ajardinades i un hortet particular.

L’organització del Pigfeet Solidari publicava la donació aconseguida al seu compte d’instagram amb el següent escrit: “Avui hem visitat la Casa dels Xuklis. No hi ha paraules per descriure el gran projecte que duen a terme. És bonic, emotiu i sincer. Nosaltres hi hem deixat la nostra petita empremta… 2.130 euros de part de tots els que hem fet possible el Pigfeet Solidari #pigfeetsolidari”.