La programació de Nadal i Reis a Banyoles inclou una ambaixada reial amb moltes propostes per als nens i nenes

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dissabte 12 de desembre a les 12 del migdia arribarà el Patge Cou a Banyoles, acompanyats per en Mussi i la Pam, en una benvinguda plena de sorpreses, dansa, música i molta xerinola.

1449773200

En els dies posteriors, el tren pinxo passarà per les escoles i transportarà els nens i nenes a l’Ambaixada Reial situada al claustre del Monestir de Sant Esteve on els més petits de la ciutat podran donar les cartes als Reis. A més, els dissabtes 20 i 27 de desembre tots els nens i nenes que vulguin podran lliurar les cartes i visitar el Patge Cou al claustre del Monestir de Sant Esteve. Allà hi haurà la màquina PIM-PAM-CARTA, per enviar les cartes als Reis i embotellar el fum, entre d’altres màquines màgiques.

El dia 5 de gener hi haurà el campament de Ses Majestats els Reis d’Orient durant el matí i la tarda a l’espai de la Muralla; en cas de pluja atendran als nens i nenes al pavelló de la Draga. A les 6 de la tarda començarà la Cavalcada dels Reis. Els Reis han explicat que passaran pels carrers Muralla, Pia Almoina, Major, plaça Major, Àngel Guimerà, Llibertat, Mossèn Jacint Verdaguer, Vallespirans, plaça del Carme, carrer Estany, plaça de les Rodes, Vallespirans, Mossèn Jacint Verdaguer, plaça dels Turers, carrer Llibertat i passeig de la Indústria, acabant a davant de l’Ajuntament. Des de les 7 de la tarda i fins a l’arribada de la Cavalcada es farà una xocolatada a la plaça de les Rodes.

A més, l’Ajuntament és coneixedor que tots els nens de 2 a 8 anys de Banyoles rebran a casa seva la carta per enviar als Reis. I, atenció, a Banyoles els reis continuaran essent molt propers i buscaran molt la complicitat amb els nens i nenes, o com a mínim, així li han garantit al regidor de Festes, Jordi Bosch Batlle. A més, els Reis d’Orient de Banyoles tenen un perfil al Facebook per tal de enfortir la comunicació amb tots els banyolins i banyolines.
Per aquests dies també es podran visitar els espectaculars pessebres de l’Exposició de pessebres de Banyoles i comarca al Monestir de Sant Esteve. El concert de Nadales d’aquest dissabte al matí de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música de Banyoles pel centre de la ciutat, Els Pastorets de Banyoles o la visita dels patges a l’escola de Can Puig aquest diumenge són altres propostes d’aquest Nadal a la ciutat. La Biblioteca de Banyoles acollirà l’Hora del conte, contes en anglès i un taller d’origami (papiroflèxia). Font: Ajunt. Banyoles