La protectora de la Garrotxa no pot assumir més gats a les seves instal·lacions

Comparteix-ho amb els teus amics:

La protectora de la Garrotxa no pot assumir més gats a les seves instal·lacions

Terra Viva Protectora – Moltes persones que us heu trobat un gat abandonat ens truqueu perquè ens el quedem. I ens trenca el cor dir-ho, però NO PODEM ASSUMIR MÉS GATS A LA PROTECTORA. No només perquè tenim recursos limitats i sobreocupació d’animals a les instal·lacions, sinó també perquè hem tingut un contagi de panleucopènia, malaltia molt contagiosa que pot arribar a ser mortal pels felins.

Anem sobrevivint gràcies a les nostres tan preuades famílies d’acollida i a la gent que ha trobat l’animal però que entén la situació i se’l queda. Si us trobeu un gat, el que si podrem fer és publicar-lo a les nostres xarxes socials per ajudar-vos a trobar-li una casa d’acollida.

Envieu-nos fotos, una breu explicació i telèfon de contacte a protectoraterraviva@gmail.com i ho penjarem. Gràcies per la comprensió!

 

Ver esta publicación en Instagram

 

😔Moltes persones que us heu trobat un gat abandonat ens truqueu perquè ens el quedem. I ens trenca el cor dir-ho, però NO PODEM ASSUMIR MÉS GATS A LA PROTECTORA.😭 No només perquè tenim recursos limitats i sobreocupació d’animals a les instal·lacions, sinó també perquè hem tingut un contagi de panleucopèmia, malaltia molt contagiosa que pot arribar a ser mortal pels felins.⚰️ Anem sobrevivint gràcies a les nostres tan preuades famílies d’acollida i a la gent que ha trobat l’animal però que entén la situació i se’l queda.❤️ Si us trobeu un gat, el que si podrem fer és publicar-lo a les nostres xarxes socials per ajudar-vos a trobar-li una casa d’acollida. Envieu-nos fotos, una breu explicació i telèfon de contacte a protectoraterraviva@gmail.com i ho penjarem. Gràcies per la comprensió! 🙏🏾 ⠀ ⠀ 😔Muchas personas que os habéis encontrado un gato abandonado nos llamáis para que nos lo quedemos. Y nos rompe el corazón decirlo, pero NO PODEMOS ASUMIR MÁS GATOS EN LA PROTECTORA.😭 No sólo porque tenemos recursos limitados y sobreocupación de animales a las instalaciones, sino también porque hemos tenido un contagio de panleucopemia, enfermedad muy contagiosa que puede llegar a ser mortal entre los felinos.⚰️ Vamos sobreviviendo gracias a nuestras tan preciadas familias de acogida y a la gente que ha encontrado el animal pero que entiende la situación y se lo queda.❤️ Si os encontráis un gato, lo que sí podremos hacer es publicarlo en nuestras redes sociales para ayudaros a encontrarle una casa de acogida. Enviadnos fotos, una breve explicación y teléfono de contacto a protectoraterraviva@gmail.com y lo colgaremos. ¡Gracias por la comprensión!🙏🏾 ⠀

Una publicación compartida de Terra Viva Protectora (@terraviva_protectora_garrotxa) el