La nova oficina de turisme d’Olot, opta avui a un premi d’arquitectura

Comparteix-ho amb els teus amics:

Setze propostes han estat seleccionades entre les 51 presentades en la dinovena edició dels premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona , que es lliuraran avui 3 de juny a la seu de la demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya

Entre els 16 finalistes hi ha 6 propostes ubicades a la ciutat d’Olot i entre elles l’obra de l’arquitecte Arnau Vergés Tejero: Una porta al paisatge. Reforma de les dependències de l’antic Hospital d’Olot com a nova oficina de turisme.

“…Els principals materials de la reforma són ja existents: la greda volcànica extreta del subsòl i emprada en tres textures al paviment, el complex sistema estructural de voltes i d’arcs del sostre, la pedra volcànica dels murs i dels pilars… Materials que es complementen amb l’acer i el roure del mobiliari i amb la balca o el vímet de cadires i làmpades, realitzades per un artesà local i dissenyades específicament. Tot plegat, matèria de la terra per a un espai que ha de ser la porta d’entrada a un paisatge concret: el paisatge que som…”

Podeu trobar més informació sobre aquest projecte a: Una porta al paisatge

Vídeo: La nova oficina d’informació turística d’Olot

https://vimeo.com/142808271

Font: Oficina de Turisme d’Olot