La revista Descobrir Catalunya, inclourà un dossier especial de la Garrotxa més inspiradora

Comparteix-ho amb els teus amics:

La presentació del dossier de la Garrotxa que es publicarà a la revista Descobrir Catalunya es farà aquest dijous a Olot

El proper dijous, 30 de maig, es presentarà a Olot el número 256 (juny 2019) de la revista Descobrir Catalunya, que inclourà a les seves pàgines centrals un ampli dossier especial dedicat a la Garrotxa més inspiradora.

La revista Descobrir Catalunya és la revista especialitzada en viatges i turisme més important en llengua catalana. Es distribueix a Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears i és editada per Sàpiens Publicacions.

Reportatges que es podran trobar al dossier:

Del quadre a la realitat
Ens submergim en els paisatges bucòlics immortalitzats per l’Escola d’Olot

De nord a sud i d’est a oest, anem a cercar els paisatges que van inspirar les millors pintures de l’Escola d’Olot. I gaudim de tots aquests indrets encisadors i bucòlics amb calma i molta tranquil·litat, com si tinguéssim un pinzell a les mans, en lloc d’una càmera, per captar-ne tots els detalls i els matisos.

Els amagatalls més literaris
Visitem a l’Alta Garrotxa els escenaris de la mítica novel·la ‘La punyalada’

Un triangle amorós és el centre de ‘La punyalada’, la novel·la de Marià Vayreda més celebrada. En aquest article resseguim l’empremta dels personatges pels indrets més feréstecs de l’Alta Garrotxa, amb salts d’aigua encisadors, penya-segats de vertigen, balmes estratègiques i boscos impenetrables. El millor escenari per a una gran història.

Edificis que són paisatges
L’estudi RCR Arquitectes ens guia pels indrets que inspiren les seves obres, reconegudes a tot el món

Nascuts a Olot, on treballen, RCR Arquitectes són Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta. El seu amor per la natura té una correspondència directa amb la seva obra. Guanyadors del prestigiós premi Pritzker, han situat la Garrotxa en el mapa de l’aruitectura internacional més innovadora. Ells mateixos ens expliquen com els inspiren els paisatges que els envolten.

Efusiva i volcànica
La cuina de la comarca no s’entén sense el substrat fèrtil dels volcans
Tant els restaurants d’avantguarda com els tradicionals -que cada vegada costa més de trobar- defensen amb orgull uns productes que creixen i es produeixen en una terra volcànica especialment fèrtil. La cuina garrotxina és única, i seria un pecat capital no gaudir-ne!

Comparteix-ho amb els teus amics: