La Roureda celebra el seu ‘Quedem a la plaça?’

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Roureda celebra el seu ‘Quedem a la plaça?’

La represa dels ‘Quedem a la plaça?’ ha tornat amb força. Si fa pocs dies es va fer als Pisos Xocolata, aquest dijous passat va ser el torn de La Roureda, on va tenir una bona acollida per part dels veïns i veïnes. Prop d’una vintena d’assistents, de totes les edats, que al costat de l’equip de govern i complint amb tots els protocols sanitàries per la Covid-19, van voler explicar i compartir tot allò que fa referència al seu barri.

La trobada va començar parlant del canvi de contenidors i de la deixalleria mòbil i va seguir amb la proposta de canviar les plaques dels carrers i substituir les que hi ha ara per unes de noves amb un format més actual, atès que encara són les originals de quan es va crear el barri.
Precisament sobre això, també es va demanar que a l’entrada del barri s’hi col·loqués un cartell indicador amb el nom de La Roureda.

També es va posar l’accent en la necessitat de renovar el sistema de clavegueram que ha quedat antic i que, quan plou, no fa prou bé la seva funció i sovint provoca que entri aigua als garatges. Paral·lelament també es va demanar que s’avisi quan els arbustos dels jardins particulars envaeixin la via pública.

La neteja del mercat dels diumenges també va ser una preocupació que es va traslladar a l’equip de govern i es va demanar que s’obligui als paradistes a netejar més la zona un cop han acabat la seva activitat.

Va ser una trobada molt profitosa, on tothom va poder dir la seva i on es van recollir propostes i inquietuds que l’equip de govern estudiarà a partir d’ara.

El proper ‘Quedem a la Plaça?’ serà el proper 29 de maig a les Escoles de Begudà.

Comparteix-ho amb els teus amics: