La Sant Silvestre Manlleuenca arriba a la seva 28a edició

Comparteix-ho amb els teus amics:

La cursa serà el proper dimecres dia 31 de desembre a les 7 de la tarda. El punt de sortida serà a l’Avinguda de Roma / Parc Àngela Roca. La clàssica Sant Silvestre Manlleuenca és una cursa popular, gratuïta i oberta a tothom, que s’ha convertit en el referent de les curses atlètiques populars de cap d’any a la comarca. El número de participants no ha deixat de créixer des de que el Club Olímpic Manlleu, organitzadors de la cursa, van decidir tornar als orígens del que eren les curses populars, gratuïtes, obertes a tothom i sense premis ni obsequis.

Com a novetat d’aquesta 28a edició, la cursa serà cronometrada amb xip, així els participants podran disposar del temps real realitzat. A més, els participants que ho desitgin, podran rebre el seu temps final a través d’un missatge al telèfon mòbil.

Aquesta 28a edició comptarà amb diferents curses per categories:

Fins a 7 anys. 400 m
De 8 a 12 anys. 1.200 m
+ de 12 anys. 5.000 m

La inscripció és gratuïta sempre i quan es faci abans del dia 28 de desembre a les 23:59h. Les inscripcions que es facin el mateix dia de la cursa, fins a les 6 de la tarda, tindran un preu simbòlic de 3 € i l’organització no assegura que hi hagi disponibilitat de places. INSCRIPCIONS AQUÍ.