La Santjoanenca triomfa als Carnavals a la costa, amb un 4t i un 2n premi

Comparteix-ho amb els teus amics:

La colla de Sant Joan les Fonts, La Santjoanenca, ha participat als Carnestoltes de Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro. D’on ha resultat premiada en els dos primers amb un 4t i un 2n premi respectivament. L’últim es tracta d’un Carnestoltes amistós i per tant no hi ha jurat ni es puntua l’actuació.

170215 CARROSSA LA SANTJOANENCA
La Santjoanenca triomfa als Carnavals a la costa, amb un 4t i un 2n premi

Aquest passat cap de setmana, La Santjoanenca ha desfilat per les rues més emblemàtiques de la costa gironina, ens referim als Carnestoltes de Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro, en els quals ha participat en la categoria de carrossa gran. Amb més de 160 participants, i una espectacular posada en escena, La Santjoanenca ha enamorat a totes les rues on ha participat amb la seva carrossa, que representa una gòndola veneciana. Els colors brillants, el glamour i la màgia de Venècia ha estat present en cada Carnaval, i el gran treball que s’ha realitzat durant tots aquests mesos, s’ha vist recompensat amb els premis obtinguts.

El divendres a la nit van demostrar el seu talent pels carrers de Sant Feliu de Guíxols amb un total de 50 figurants i on es van endur el 4t premi en la categoria de carrossa gran. El dissabte va ser el torn de Platja d’Aro, més de 150 figurants van enamorar al públic assistent amb les coreografies; on s’obtingué el 2n premi de carrossa gran. Per arrodonir el cap de setmana, diumenge a la tarda, van participar a la rua de Santa Cristina d’Aro, més conegut com el Carnaval de l’amistat, on el més important és la participació i la gresca, i per tant, no es premia a les carrosses que desfilen.

El proper cap de setmana és el torn de la rua d’Olot, el dissabte 21 de febrer la Santjoanenca no es perdrà la festa de Carnaval de la capital de la Garrotxa, una bona ocasió per gaudir dels balls i la carrossa. I es donarà el punt final l’últim cap de setmana de febrer, el dissabte 28, on el municipi de Sant Joan les Fonts serà l’encarregat de cloure el Carnaval a la Garrotxa amb una gran Rua pels carrers del centre del poble, amenitzada per el grup teatral “La Companyia Pic Pic”, que acabarà amb un sopar popular i festa al Pavelló de Sant Joan les Fonts, amb “DJ Berni” de FEELGOOD.