La sensualitat retorna el proper 25 de maig

Comparteix-ho amb els teus amics:

Degut a l’èxit de la passada actuació, el Centre Cultural convida a les artistes a portar a escena, per segona vegada, la sensualitat femenina, un espectacle que combina trapezi, dansa, cant, música i teatre. El diumenge 25 de maig a les 19 h, el Teatre Pere Serrat (Centre Cultural “Els Catòlics”) torna a obrir les seves portes al talent local, amb l’espectacle “Sensualitat de Dona” on participen la trapezista Adela Sampol, la ballarina Marta Munyoz i la músic Rocío Romero Grau. El títol de l’espectacle posa accent a les qualitats que desprenen mitjançant la veu i el cos; un cop d’essència de la bellesa de la dona a l’art.

color

Aquest cocktail femení és arrodonit amb la presència de la Marta Puigferrer i l’Anna Aumatell, actrius de la Companyia Pic, Pic; elles enllacen les tres intervencions des de la reflexió i el teatre.

El centre s’aventura a reprogramar l’espectacle, motivats per la mateixa demanda del públic que no va poder assistir a l’estrena, que va emplenar el teatre de gom a gom. L’espectacle “Sensualitat de la Dona” ha estat una clara aposta del Centre Cultural Els Catòlics a través del seu Festival “TAEP’14: Tastets d’Arts Escèniques de Proximitat” per renovar i ampliar propostes de la cartellera cultural olotina. En aquesta ocasió mitjançant 5 disciplines diferents (circ, dansa, música, cant i teatre) en un sol espai amb artistes locals.
Les entrades es poden adquirir al Restaurant els Catòlics per un preu de 7€.