La temporada de bany de la Caseta de Fusta, a Banyoles, començarà al juny amb novetats

Comparteix-ho amb els teus amics:

La temporada de bany per aquest 2016 a la zona de la Caseta de Fusta, situada a l’Estany de Banyoles, comença el dimecres dia 1 de juny del 2016 i acabarà el 18 de setembre del 2016, ambdós dies inclosos.

Així doncs, a partir del dia 1 de juny es podrà gaudir del bany en aquest paratge públic i gratuït. Durant aquest període hi haurà el servei de vigilància, salvament i socorrisme. La zona de bany de la Caseta de Fusta queda limitada en 30 metres aproximadament des de la riba, i s’assenyala amb boies.

caseta de fusta

Els horaris de bany per aquest estiu a la Caseta de Fusta seran els següents: de l’1 al 5 de juny de 3 a 7 de la tarda, del 6 al 30 de juny d’11 del matí a 7 de la tarda, de l’1 al 14 de juliol de 2/4 d’11 del matí a 2/4 de 9 del vespre, del 15 de juliol al 16 d’agost de 10 del matí a 9 del vespre, del 17 al 31 d’agost de 2/4 d’11 del matí a 2/4 de 9 del vespre, de l’1 al 11 de setembre d’11 del matí a 7 de la tarda, i finalment del 12 al 18 de setembre de 3 a 7 de la tarda.

La Caseta de Fusta és un espai públic i gratuït situat a la zona nord de l’Estany i per arribar-hi s’ha de seguir el camí que fa la volta a l’Estany. El cotxe es pot deixar a l’aparcament del parc de la Draga.

L’Ajuntament ha millorat la Caseta de Fusta aquests últims mesos

L’Ajuntament de Banyoles he executat durant aquests últims mesos una actuació de millora a la Caseta de Fusta per deixar-la a punt per aquesta temporada de bany. S’ha talat el vern, l’arbre que destacava el centre del paratge, que estava molt assecat i en males condicions. El vern s’ha substituït per 11 arbres més, freixes i verns. Aquests s’ha disposat de tal manera que facin més ombra i alhora permetin prendre el sol.

La millora de la vegetació de la zona de bany de la Caseta de Fusta s’ha completat amb la replantació de la gespa. A més, s’ha fet un procés de manteniment del rec automàtic i s’ha readequat el petit espai de platgeta.

El regidor de Medi ambient de Banyoles, Jordi Bosch, ha explicat que “després de setmanes de feina i del temps de repòs per arrelar l’herba, aquest dimecres obrirà al públic la Caseta de Fusta però no comença la temporada de bany fins el dia 1 de juny”. Bosch ha demanat que es faci un bon ús del paratge de la Caseta de Fusta.