La tercera edició de la cursa de BTT Volcanolímits acollirà el campionat de Catalunya de Policies i Bombers

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ahir a la tarda s’ha presentat a la Diputació de Girona la tercera edició de la cursa de BTT Volcanolímits, que aquest any acull el campionat de Catalunya de Policies i Bombers. En la presentació hi ha assistit el diputat d’esports, Carles Salgàs, l’alcalde de Les Planes d’Hostoles, Eduard Llorà, el director de la cursa, Jordi Casas, a més de dos representants del club esportiu dels Mossos d’Esquadra.

DSCF8071

Durant les intervencions, Jordi Casas, ha destacat que “no és una cursa de BTT qualsevol, és dura, és exigent..té un recorregut de 45km. Volem que aquesta prova sigui un referent de la BTT no només a Girona sinó a tot Catalunya”. A més Casas ha comentat que “Aquest any és un dels recorreguts més espectaculars de les últimes edicions, és un recorregut 100% Garrotxa, 100% volcànic, i no deixarà ningú indiferent”.

L’organització preveu arribar els 350 participants. De moment ha confirmat Jordi Casas, que ja hi ha gent de Madrid, Saragossa, molta de Barcelona que només venen a fer la cursa i marxen sinó que estan allotjats en els diferents establiments que té el poble. Per la seva banda l’alcalde, Eduard Llorà, ha dit que aquest tipus de cursa acaben de completar el que estratègicament tenim el poble. Tenim un entorn que ens permet fer proves com aquesta, que demanen molta exigència amb el participant. L’alcalde ha acabat agraint l’organització per haver escollit el poble per portar a terme aquesta cursa.