La Trepitja Garrotxa Solidària espera superar els 400 participants de l’anterior edició

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’any passat i, en la seva cinquena edició, la Trepitja Garrotxa Solidària va acabar amb una participació de més de 400 participants en les diferents modalitats i una participació de més de 200 voluntaris d’entitats de la Garrotxa i socis del Centre Excursionista d’Olot.

Els propers 26 i 27 d’octubre de 2019 tindrà lloc la sisena edició de la Trepitja Garrotxa Solidària, l’única trail solidària a l’Alta Garrotxa organitzada pel Centre Excursionista d’Olot i en benefici de la Fundació Albert Bosch (Noel Alimentària).

Aquest 2019 la cursa ofereix quatre opcions: l’Ultra amb 84 km i 4750D+ que forma part de la 8a copa catalana de Curses d’Ultraresistència per Muntanya de la FEEC i qualificada amb 4 punts per la UTMB. El recorregut de la trail compta amb 53 km i 2900D+, està qualificada amb 3 punts per la UTMB. Finalment ofereix dues opcions de curses de muntanya: una de 23 km i 1200D+, que també es pot fer per equips, i una altra opció de 13 km i 550D+; pensades per a tots aquells amants del trail que busquen una distància més accessible sense deixar de descobrir camins i corriols, en aquesta cursa aquest any hem afegit l’opció de fer-la caminant, per a que també puguin gaudir-la aquells que els agrada descobrir el paisatge de l’Alta Garrotxa de manera més tranquil•la i sense competir.

Aquest any s’han reforçat els controls d’última hora, degut als fets succeïts l’edició anterior on les cintes de senyalització de les curses de 23 km i 13 km van ser tretes, realitzarem un repàs més exhaustiu de les senyalitzacions per assegurar que els corredors puguin fer la cursa amb tranquil·litat i sense cap entrebanc.

Els actes comencen el divendres 25 d’octubre a l’Hospici d’Olot, amb l’entrega de dorsals i benvinguda de corredors i seguiran dissabte i diumenge amb Oix com a nucli central de sortida i arribada de les curses.

La Trepitja Garrotxa, campionat de Catalunya i puntuable per la Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència, aquesta aplega en aquesta vuitena edició un total de 3 proves on la primera ha iniciat el 6 d’abril, amb el Trencacims 7000, l’ha continuada el 6 d’agost, amb l’Ultra Trail Valls d’Àneu i finalitzarà amb la Trepitja Garrotxa el cap de setmana del 26 d’octubre.

bones pràctiques en curses de muntanya per tal de fer-ne una activitat sostenible i respectuosa amb el medi ambient; provocant que la nostra activitat en l’entorn tingui el menor impacte possible.

Tots els beneficis es destinen a projectes de recerca mèdica infantil gràcies a la col·laboració amb la Fundació Albert Bosch ja que Noel Alimentària és el patrocinador de la prova esportiva i tots els beneficis es destinen a la seva fundació que treballa en projecte de recerca a l’Hospital de la Vall d’Hebrón, especialitzat en malalties infantils.

Destacada presència d’atletes reconeguts. Al llarg d’aquestes edicions la Trepitja Garrotxa Solidària ha comptat amb diversos corredors i corredores reconegudes, enguany comptarem amb Pau Capell, guanyador de l’Ultra Trail de Mont-Blanc 2019.

Destacada la presència a les xarxes socials i ambients de trail run, al llarg d’aquestes edicions la Trepitja Garrotxa s’ha posicionat com una cursa d’alta qualitat i d’especial interès en l’entorn del trail run català i estatal.