La UdG simularà una sessió del Parlament europeu amb 150 gironins

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’objectiu és que els ciutadans coneguin millor el que fa el Parlament amb seu a Brusel·les en la perspectiva de les properes eleccions europees.

8db4384f-4221-4868-96f3-9fe4a39a6778_b

Uns 150 ciutadans de les comarques gironines tindran l’oportunitat de participar, el proper 3 d’abril, en una simulació d’un ple del Parlament Europeu, que promou el Centre Europe Direct Girona, de la Universitat de Girona, al Parc Científic i Tecnològic.

Aquesta activitat s’impulsa en el marc de les accions de comunicació de les eleccions al Parlament Europeu de 25 de maig per tal que els ciutadans gironins facin saber a la Unió Europea què pensen sobre diferents temes d’actualitat. Les inscripcions per apuntar-s’hi estan obertes fins al 3 de març.

L’objectiu és que els ciutadans coneguin millor el que fa el Parlament Europeu i el seu funcionament i s’hi adrecin per fer peticions. La simulació que es farà al Parc de la UdG està oberta a tothom. Les persones interessades es poden apuntar de forma individual o en equip. De la mateixa manera que al Parlament Europeu, cada col·lectiu comptarà amb el seu president.

Per inscriure’s es pot omplir el formulari on line al web del Centre Europe Direct. Entre els participants se sortejaran tauletes electròniques.

El centre Europe Direct Girona de la Universitat de Girona és un centre d’informació i la finestra de la Unió Europea a la demarcació. Ofereix accés a qualsevol informació relativa a les institucions i polítiques europees, els programes europeus, les possibilitats de finançament europeu, els països de la UE i assessorament en informació relativa a la UE. Des del centre, es pot accedir a les publicacions i el material divulgatiu sobre la UE, participar en els cursos, actes, jornades i altres activitats de difusió que s’hi organitzen per fomentar el debat sobre la UE i les seves polítiques. Així mateix, el centre ajuda a cercar la informació que els ciutadans puguin necessitar per viatjar, treballar, o estudiar a la UE.