La UE Olot a la reunió de clubs de Segona B

Comparteix-ho amb els teus amics:

El president de la UE Olot, Joan Agustí, va representar al club a la primera reunió que aquest dimecres va unir a 53 clubs dels quatre grups de la Segona B en un hotel de Madrid. L’objectiu de la trobada no és cap altre que revaloritzar la categoria de bronze, que ara per ara no rep suport suficient de les institucions.

A la reunió es van pendre tot tipus de decisions, totes unides amb un fi: anar tots els clubs a una, aconseguint el suport de la Real Federación Española de Fútbol, de la que tots els clubs depenen, formen part i que a més a més consideren l’instrument bàsic i fonamental per poder trobar una solució als problemes dels equips que militen la 2aB i també de la mà de l’Asociación de Futbolistas Españoles, AFE, ja que els jugadors són l’altre gran protagonista de la competició.

Totes les decisions preses en aquesta trobada seran comunicades a la RFEF i a la AFE, a les que proximament se’ls hi demanarà una reunió per poder exposar els problemes, discutits i valorats juntament tots els clubs, que té la categoria. A més a més, es va nombrar un equip de treball, format pels presidents i representats de clubs de tot l’Estat Espanyol:

Els catalans Isabel Tarragó (UE Llagostera) i Miguel García (CE L´Hospitalet) a més de Jesús Fernández (UB Conquense), Juan Carlos Barriocanal (Real Burgos), Ramón Fernández (Fuenlabrada CF), Asier Maestro (Real Unión), Rafael del Amo (Peña Sport FC), Felipe Moreno (Leganés CF), Manuel Fernández (At. Sanluqueño), Miguel Ramírez (Lucena CF) i Toni Hernández (Huracán CF).

la-foto-1024x768
Els representants dels clubs de Segona B ahir a Madrid