La Unió Esportiva Olot ha arribat a un acord d’afiliació amb el CF Sant Jaume

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Unió Esportiva Olot ha arribat a un acord d’afiliació amb el CF Sant Jaume, club garrotxí que acaba d’ascendir a Segona Catalana.

Una entesa que neix amb la voluntat de donar sortida als joves del planter de la UEO per tal que puguin foguejar-se i ser aptes per al primer equip. L’experimentat Jordi Dot serà el nou tècnic dels santjaumins, un poble de gran tradició futbolística a la comarca.

L’acord amb el CF Sant Jaume va ser molt ràpid i des de la seva banda van mostrar una gran predisposició d’ajudar-nos mútuament i de créixer plegats. Conscients que el salt del juvenil a Segona B no és gens fàcil, des de la UEO hem cregut oportú donar continuïtat als joves a través d’aquest conjunt recent ascendit a Segona Catalana.

Es tracta d’un poble veí, Sant Jaume de Llierca, amb molt d’ambient de futbol i que compta amb un magnífic camp de gespa natural. Des de la UEO ens agradaria nodrir l’equip de futbolistes de la comarca amb projecció i que algun dia puguin tenir minuts amb el primer equip. Amb Jordi Dot a la banqueta, ex-jugador del club i ex-entrenador en categories superiors, l’objectiu és potenciar una selecció de jugadors prometedors de la zona i poder assolir categories més elevades.

Un tècnic que encaixa en el perfil desitjat i que ha de donar forma a un bloc en construcció i amb molt marge de millora. Sergi Ferrussola, que s’ha entrenat aquesta pretemporada amb el primer equip, Sergi Quer i Dani Ruvirola són alguns dels juvenils del club que ja donaran el pas al nou CF Sant Jaume.

Font: Oriol Boix / Comunicació UE Olot