La Unió Esportiva Olot ja disposa d’una secció de futbol femení

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Unió Esportiva Olot ha presentat aquest migdia la nova secció de futbol femení que s’incorpora de cara a aquesta temporada. Una seixantena de noies, repartides en quatre franges d’edat, participaran del nou projecte, que pretén arrelar-se a la ciutat amb els valors i compromisos del club.

Manel Fernández (directiu UEO), Moisès Dubé (coordinador) i Joan Agustí (president UEO)

El president Joan Agustí destacava la rellevància de la creació d’aquesta secció: ”És un honor i una alegria immesa poder presentar el futbol femení. És un projecte de club i de ciutat molt important, que arriba en el moment que hem tingut les instal·lacions necessàries per fer-ho”. Agustí també ha recalcat que arriben al femení “per sumar i no per restar” i ha fet un reconeixement a clubs com La Canya, Les Preses, Sant Esteve o Vall d’en Bas, que han realitzat amb èxit aquesta tasca difícil i complicada en els últims anys. Una activitat que entronca amb la filosofia del club i que, de retruc, pot servir per augmentar la massa social: “El futbol femení mantindrà els mateixos valors i compromisos que es practiquen al club. Competir, formar-se, aprendre i representar el cent per cent de la nostra ciutat, sempre amb el màxim respecte. Tenim obertes les portes per a totes les noies de qualsevol edat. Ens agradaria que més dones es fessin sòcies de l’Olot, volem ser el club de tots i de totes”, ha afegit el president.

El coordinador dels equips femenins és Moisès Dubé, amb una llarga experiència al Sant Esteve d’en Bas, que considera de gran magnitud el projecte que s’està coent: “Tindrem un sènior femení, un cadet-juvenil, un aleví-infantil i un benjamí. Només hi ha quatre o cinc clubs a la província de Girona amb una estructura de futbol base tan ben feta com la que volem començar aquí”. Dubé també ha assenyalat que volen seguir la línia de valors i compromisos mostrats per la UE Olot, “molt important per arrelar-se i promocionar-se a la ciutat i a la comarca”.

Una roda de premsa que també ha servit de presentació del partit d’aquesta dimecres entre el sènior femení de la UEO (Segona territorial) i el FC Barcelona, que fa un stage a la Garrotxa i, malgrat no disposar de les jugadores internacionals, aprofitarà per agafar rodatge i minuts. Serà un duel històric, el d’aquest dimecres a les 18.30h (entrada gratuïta), el primer de futbol femení en els 96 anys d’història del club. Una tarda en la qual també sortejaran samarretes oficials del Barça i també de la UE Olot entre els assistents.

Font i fotos: Oriol Boix / Comunicació UE Olot