La Vall d’en Bas vol impulsar l’ús de la bicicleta

Comparteix-ho amb els teus amics:

Amb motiu de la celebració de la SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE I SEGURA, promoguda per la Unió Europea a través dels diferents organismes oficials, L’ajuntament de la Vall d’en Bas creu que és bo reflexionar en les petites accions que cadascú de nosaltres pot fer al seu dia a dia per millorar el medi ambient i la qualitat de vida.

Pensant en els més petits, des de l’Ajuntament en coordinació amb els centres educatius del municipi conviden a la gent a viure aquesta setmana i, en definitiva, durant tot l’any. S’han preparat algunes accions concretes.

ANEM A L’ESCOLA AMB BICICLETA!

El proper DIJOUS 22 DE SETEMBRE anirem a l’escola amb bicicleta amb els nens i nenes del Verntallat. Els punts de sortida seran el Parc de l’Estació de Sant Esteve d’en Bas i el barri de les Olletes del nucli del Mallol. I tornarem a les 16.30 h des de l’escola fins als punts d’inici. Els nens i nenes fins a 3r de primària hauran de venir acompanyats dels pares/mares/tutors, mentre que els nens i nenes de 4t a 6è poden fer-ho sols (responsables de l’ajuntament i col·laboradors els acompanyaran durant els trajectes).

VÍDEOS RELACIONATS:

Vídeo: Festa del Pedal a Olot 2015

https://vimeo.com/128248408

Vídeo: Bicicletada Popular de Mieres 2016

https://vimeo.com/180436089