La Xarxa C17 segueix creixent

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’ampliació respon al compromís inicial de la Xarxa d’integrar i sumar tots els municipis del territori de la C17. El passat 29 de novembre a Granollers es va signar la Declaració dels Alcaldes de la C17, formada per:Mollet, Montmeló, Parets del Vallès, Lliçà de Vall, Lliçà d’Amunt, Canovelles, Granollers, Les Franqueses del Vallès, La Garriga, Vic, Manlleu, Torelló, Olot, Ripoll i Puigcerdà. 15 municipis units per la C17 que treballen conjuntament per posar en valor el patrimoni industrial, territorial i de coneixement de la C17. Aquest corredor viari i ferroviari que constitueix un dels principals eixos de l’activitat productiva de Catalunya.

image_large

Els grup d’alcaldes i alcaldessa que han impulsat la Xarxa C17 ha anat definint propostes en quatre àmbits:

  • Infraestructures. Desdoblament de la línia de Rodalies R3 i millores a la C-17
  • Promoció industrial. Posar en comú accions de diversos municipis per captar major inversió en el territori i ampliar les relacions entre l’empresa i l’administració
  • Formació professional. Posar en valor el paper de la Universitat de Vic i les experiències en Formació Professional
  • Promoció turística. Identificar el potencial de les atractivitats de les ciutats i la capacitat del conjunt del territori de generar oferta turística
  • Aquest divendres 20 de juny a Granollers s’han presentat els quatre grans àmbits d’actuació als alcaldes i alcaldesses que integren aquest territori, amb la vocació de seguir creixent en municipis, projectes i accions.

Una quinzena de municipis s’han incorporat a la Xarxa C17. “L’objectiu és anar ampliant i creixent perquè els municipis exercim de dinamitzadors econòmics del territori.” Ha resumit l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral.

La sessió ha servit per preparar la propera trobada, el mes de novembre a Puigcerdà. Han assistir els alcaldes dels ajuntaments: Aiguafreda, Balenyà, Canovelles, Centelles, Figaró-Montmany, Granollers, Gurb, L’Ametlla del Vallès, La Garriga, Les Franqueses del Vallès, Les Masies de Voltregà, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall, Manlleu, Mollet del Vallès, Montesquiu, Montmeló, Muntanyola, Olot, Puigcerdà, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Martí de Centelles, Sant Pere de Torelló, Santa Eulàlia de Riuprimer, Tagamanent, Tona i Torelló.