L’absolut de waterpolo encaixa una de les pitjors derrotes de la temporada

Comparteix-ho amb els teus amics:

Partit: CN OLOT – CN CATALUYA
Categoria: CADET
Resultat: 12 – 15
Parcials: 2-3 ; 3-7 ; 3-3 ; 4-2
Equip: PONS, Lluc; ABEL, Pau (1); MARTÍ, Gerard; PUJOLAR, Marc; SOAZ, Èric; LUQUE, Fran (4); RUIZ, Francesc; RODEJA, Nil (4); BOIX, Martí (3); RUSCADA, Aniol.
Els olotins van pagar molt cares les pèrdues de concentració. Eren molt conscients de la dificultat del partit, ja que rebien el líder i van estar a l’alçada durant tres quarts, però un parcial de 3 -7 en el segon quart va sentenciar el partit. Els de la Garrotxa no van jugar un bon partit, van donar moltes opcions als rivals que van marcar la xifra de 15 gols. Aquest fet parla molt malament de la defensa olotina, ja que 15 gols són masses.
Ja van molts partits que els locals gairebé guanyen i en aquesta competició això es pot pagar molt car. Les aspiracions de l’equip eren acabar la temporada en el grup de dalt, però de moment continuen deixant escapar punts a casa que ara hauran d’anar a buscar a fora.

Partit: CN RUBÍ B – CN OLOT
Categoria: ABSOLUT
Resultat: 11 – 5
Parcials: 1-1 ; 4-1 ; 3-1 ; 3-2
Equip: PLANA, Ferran; VENTOLÀ, Joan; GUTIERREZ, Àngel (2); ROURA, David; BAÑOS, Izan; ABEL, Arnau (2); IBERN, Jan; PUERTO, Daniel; REIXACH, Marc (1); ORTIZ, Pol; COLOMER, Sergi (3); EL FENNIR, Vladyslav; PONS, Lluc.
Malt partit dels olotins, que van encaixar una de les pitjors derrotes de la temporada. El CNO s’enfrontava a un dels primers classificats i això obligava als de Nelson Raviña a jugar amb molta concentració i velocitat que, finalment, no van mostrar. Malgrat estar jugant malament en atac, en defensa s’anava portant bé el partit. Però dos moments de desconcentració van permetre als locals anotar 4 gols en menys de 40 segons, unes facilitats que els olotins no poden atorgar si volen aconseguir la salvació.
Els visitants no van tenir en cap moment la claredat ofensiva que es veia en altres enfrontaments i, conjuntament amb les llacunes defensives, van propiciar aquest resultat final d’11-5.


El CNO, fent pinya abans del matx.

Partit: CN SANT FELIU – CN OLOT
Categoria: ALEVÍ
Resultat: 11 – 4
Parcials: 2-1 ; 3-1 ; 2-0 ;1–0 ; 0-1 ; 3-1
Equip: CURRIUS, Gerard; GASCÓ, Francesc; MARTÍ, Isaac; NASPLEDA, Aleix; FERNANDEZ, Daniel; PLANELLA, Ferran; RUIZ, Alvaro; LUQUE, Eloi; VILA, Biel; CALDELAS, Aleksander; ALABAU, Marc; BABIANO, Sergi.
Salt de progrés important dels olotins. Prova d’això va ser la felicitació de l’entrenador de l’equip contrari, el qual va quedar sorprès per l’evolució que havien experimentat els de la Garrotxa en tant poc temps. Màxima anotació olotina i menys gols encaixats en un partit. Encara estan molt lluny dels equips de Barcelona i rodalies, però la línia de treball és la correcta. Cal continuar amb aquest entusiasme, empenta i esforç per fer les coses bé per continuar creixent com a jugadors i persones.


Evolució positiva dels alevins.

Comparteix-ho amb els teus amics: