L’absolut de waterpolo no pot amb el Badalona tot i la bona actitud demostrada

Comparteix-ho amb els teus amics:

Partit lluitat fins a l’últim minut en el qual els olotins sempre van anar a remolc però en cap moment van tirar la tovallola. En cap moment del partit els garrotxins varen poder portar la iniciativa en el marcador, però per actitud varen tenir moltes opcions. Si aquesta actitud hagués anat acompanyada d’una millor efectivitat en les jugades de superioritat numèrica o d’una mica més de concentració en moments puntuals del partit, el resultat hauria estat diferent.

Després d’una sèrie d’errors que els de Badalona van aprofitar, els visitants varen arribar als dos últims minuts del partit amb un avantatge clar de 3 gols (5-8). Tot semblava indicar que el partit estava definit, però els locals van posar-se només a un gol 7-8 amb dos contraatacs molt ben treballats. I després d’una excel·lent defensa, van disposar de 16” per empatar el partit, però una mala execució en la jugada preparada va acabar amb les aspiracions dels d’Olot.

Cal destacar la gran actitud de tots els jugadors locals que van jugar més amb el cor que amb el cap i això va passar factura en l’última jugada. Però aquesta actitud és la que fa que aquests errors serveixen per créixer com jugadors.

Partit: CN OLOT – CN BADALONA
Categoria: ABSOLUT
Data: 17/01/2015
Lloc: OLOT
Resultat: 7 – 8
Parcials: 1-2 ; 4-3 ; 0-2 ; 2-1
Equip: REYES, Marc; ABEL, Pau; IBERN, Jan (3); LUQUE, Fran (3); ORTIZ, Pol; RODEJA, Nil (1); VENTOLÀ, Joan; PUERTO, Daniel; ROURA, David; BOIX, Martí.