L’absolut de waterpolo perdona i torna de Girona amb un sol punt

Comparteix-ho amb els teus amics:

Partit: CN MOLINS DE REI – CN OLOT
Categoria: ALEVÍ
Resultat: 14 – 3
Parcials: 5-0 ; 2-1 ; 1-2 ;2–0 ; 5-0 ; 1-0
Equip: CURRIUS, Gerard; GASCÓ, Francesc; MARTÍ, Isaac; NASPLEDA, Aleix; FERNANDEZ, Daniel; PLANELLA, Ferran; RUIZ, Alvaro; LUQUE, Eloi; VILA, Biel; CALDELAS, Aleksander; ALABAU, Marc; BABIANO, Sergi.
Primer partit en què es veu un pas enrere dels més menuts del Club Natació Olot. Després del bon partit del cap de setmana anterior, el cos tècnic esperava que l’equip continués evolucionant. Els garrotxins van perdre moltes pilotes permetent que els rivals s’anessin distanciant en el marcador. Quan van reaccionar, ja era massa tard i el resultat era de 5-0.

Partit: GEiEG – CN OLOT
Categoria: ABSOLUT
Resultat: 6 – 6
Parcials: 2-2 ; 0-0 ; 1-2 ; 3-2
Equip: PLANA, Ferran; VENTOLÀ, Joan; ROURA, David; BAÑOS, Izan; ABEL, Arnau (2); IBERN, Jan (1); PUERTO, Daniel (1); REIXACH, Marc; ORTIZ, Pol; COLOMER, Sergi (1); EL OUARIK, Abdel (1); EL FENNIR, Vladyslav; PONS, Lluc.
A diferència dels empats anteriors, aquest no va ésser un bon resultat. Una victòria hagués tret als olotins de l’última posició. Els visitants no van fer un bon partit i van desaprofitar moltes opcions per marcar, opcions clares davant del porter local, sobretot en els dos primers quarts. Aquestes errades es paguen cares i, en aquesta ocasió, als garrotxins els va costar un punt.
Amb tota la segona volta per davant, els tres últims classificats es troben a un sol punt de diferència. Això vol dir que s’haurà de treballar molt per mantenir la categoria i no donar cap partit per perdut.

Comparteix-ho amb els teus amics: