L’actor Eduardo Noriega encapçalarà la nova sèrie de TV3, ‘Cites’

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’actor Eduardo Noriega és el ganxo principal de la nova sèrie que prepara TV3. Es dirà ‘Cites’ i la dirigirà Pau Freixas. El rodatge començarà el pròxim febrer i a banda de Noriega l’elenc inclou Bea Segura, Isak Férriz i Aida Folch. La sèrie, situada a Barcelona, ofereix una mirada personal a les relacions de parella actuals, al voltant d’una xarxa de personatges que es creuaran entre si i que els espectadors aniran retrobant al llarg dels episodis. D’altra banda, TV3 prepara una altra sèrie, ‘Merlí’, que dirigirà Eduard Cortés i girarà a l’entorn de l’heterodox professor d’institut de filosofia Merlí Bergeron.

‘Cites’ es basa en el format original de la sèrie britànica ‘Dates’, creada per Brian Elsley. Biel Duran, Jordi Rico, Eva Santolaria, Nausicaa Bonnín, Laia Costa, Ingrid Rubio o Jordi Sánchez formaran també part del repartiment.

En cada capítol es mostraran dues cites en què entraran en joc les pors, els secrets i les expectatives dels seus protagonistes, que busquen amor, sexe o algú que els allunyi de la soledat.

El director, Pau Freixas, compta amb Marta Pahissa, Patrícia Font i Paco Caballero a l’equip de direcció i realització. El responsable del guió, Iván Mercadé, té el suport d’un equip de guionistes format per Patrícia Font, Miguel Ibáñez, Eric Navarro, Daniel González, Eduard Sola, Pol Cortecans i Blanca Bardagil.

Pel que fa a ‘Merlí’, l’argument gira al voltant de la figura del professor de filosofia Merlí Bergeron, un home culte, de moral pròpia, seductor i amb una vida sexual intensa, que tria un grup d’alumnes de batxillerat per ser els peripatètics del segle XXI.

Com si es tractés d’un nou Aristòtil, Merlí els ensenya a qüestionar les coses i a reflexionar, però el seu caràcter irònic i irritant és polèmic a l’institut, perquè no tots els professors estan disposats a aguantar les seves manies i el seu afilat humor negre. En canvi, els seus alumnes el troben original, divertit i estimulant.

Aquest no és el cas del seu fill, l’alumne més difícil que ha tingut mai, amb qui intentarà recuperar la relació. Merlí ressuscitarà per als alumnes Sòcrates, Hume, Nietzsche i altres figures de la història del pensament i els ajudarà, no sense conflictes, a resoldre els seus problemes quotidians.

L’inici del rodatge està previst per a finals d’abril.