L’acustiqueta ret homenatge a Bruce Springstenn de la mà de Manel Fuentes

Comparteix-ho amb els teus amics:

El popular presentador, acompanyat de la seva banda, Spring’s Team, ha acostat les cançons més conegudes del cantant nord-americà als més petits

La Rambla de Figueres ha estat l’escenari aquest divendres a la tarda d’un dels plats forts de l’Acustiqueta, la versió per als més petits de l’Acústica. El popular presentador Manel Fuentes, acompanyat d’una banda de set músics, ha estrenat al festival figuerenc la seva adaptació per al públic infantil de l’espectacle Manel Fuentes & The Spring’s Team que porta als escenaris d’arreu de Catalunya des de fa 10 anys. Entre cançó i cançó, Fuentes, llibreta en mà com si d’un mestre d’escola es tractés, ha presentat de forma didàctica i entenedora per als nens i nenes les cançons més conegudes del cantant nord-americà. El xou, enèrgic i divertit, ha fet ballar pares i fills.

998938

Amb el concert d’aquesta tarda a Figueres, el popular presentador Manel Fuentes ha intentat transmetre la seva passió per Bruce Springsteen a un públic molt especial. I és que tot i que ja fa anys que Fuentes és un habitual dels escenaris catalans amb el seu espectacle Manel Fuentes & The Spring’s Team, avui l’ha estrenat en un format pensat per acostar la música del cantant nord-americà a un públic infantil.
Amb una Rambla plena de gom a gom de nens i nenes de totes les edats acompanyats dels seus pares, Fuentes ha presentat cadascuna de les cançons de manera molt didàctica per fer-les entenedores per als més menuts. Llibreta en mà, com si d’un mestre es tractés, el presentador i músic ha associat les cançons d’Springsteen a diferents tipologies: d’amor, de soledat, de tristesa o d’amistat, per exemple.
Per engrescar el públic, Fuentes no ha parat d’interpelar els nens i nenes que han respost de manera entusiasta, especialment quan, per introduir la cançó ‘No surrender’, els ha fet entonar algunes estrofes de l’himne del barça.
El concert de Manuel Fuentes ha estat un dels plats forts de l’Acustiqueta, la versió dedicada als més petits de l’Acústica que aquests dies omple de música els carrers de Figueres. Com Fuentes, altres grups com Delafé y Las Flores Azules i Lax’n’Busto també presenten a l’Acustiqueta espectacles pensats i adaptats al públic infantil.