L’Ajuntament de Banyoles aprova quatre obres de millora de la ciutat

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Ajuntament de Banyoles ha aprovat quatre obres per licitar i executar al començament del 2015. Una de les obres és tracta de la urbanització de la zona al voltant del tram del rec Major entre els carrers Torras i Bages, i Jaume Butinyà. Concretament, s’allargarà el passatge ja acabat entre els carrers Muralla i Torras i Bages. Aquest projecte s’ha endarrerit uns mesos ja que s’ha trobat una roda de molí de Cal Nocaire. L’Ajuntament ha anunciat que la roda de molí quedarà a la vista i que està buscant un sistema que permeti veure-la funcionar.

Per altra banda, la remodelació dels carrers Barca, Estany i Vallespirans també va a bon ritme i està gairebé acabat. Ha de ser una artèria important entre el barri vell i l’Estany, sobretot per a vianants. L’obra no només és important per la superfície, amb un passeig amb arbres i la remodelació dels carrers i de la plaça del Carme, sinó que també ho és per l’arranjament de tot el sanejament d’aquesta zona, que és antic.

Tanmateix, aquest projecte dels carrers Barca, Estany i Vallespirans es complementarà. I és que ja s’han aprovat dues obres que generen continuïtat en aquest projecte: la millora del carrer de la Barca, des del carrer Sardana fins al passeig Darder, fins l’Estany, i també la millora i el soterrament dels contenidors de la plaça de les Rodes tant a la cantonada del carrer Estany com a la del carrer Vallespirans.

I la quarta obra aprovada són els diferents asfaltatges a diferents carrers de la ciutat. S’executaran al gener i febrer del 2015 a diferents barris de Banyoles, com ara Mas Palau. Es tracta del carrer Blanquers, entre el carrer Girona i l’avinguda Països Catalans, un tram del carrer Pius X a la cantonada amb el carrer Ausiàs Marc, la part final del carrer Doctor Mascaró, el passatge del rec de Guèmol, la carretera de Vilavenut a l’altura de Can Puig, i la corba del carrer Canaleta que s’ampliarà per accedir a Canaleta per Can Puig, entre d’altres.

banyoles