L’Ajuntament de Banyoles demana civisme després que s’hagi trobat un sofà abandonat al camp de futbol vell

Comparteix-ho amb els teus amics:

Un cas d’incivisme sorprenent ha afectat Banyoles aquest dimarts al matí, i és que ha aparegut un sofà abandonat al camp de futbol vell.

Un acte incívic, molt visible per tots els que caminaven a l’entorn del camí que va en direcció a l’Estany. El consistori banyolí l’ha retirat en poques hores però demana civisme a la ciutadania perquè no es repeteixin fets com aquests, per aconseguir una ciutat neta i educadora.

incivisme-a-banyoles

L’Ajuntament vol agrair al ciutadà que ha avisat al consistori aquest matí però alhora demana ajuda als banyolins i banyolines per identificar autors d’actes incívics com aquest. En tot cas, l’Ajuntament de Banyoles (tant la Policia Local com les àrees pertinents) investigaran per intentar trobar els autors. Les sancions per abocaments de trastos a la via pública poden arribar als 600 euros.

Cal recordar que la recollida de trastos vells i mobles a Banyoles és un servei gratuït. Es recullen els dilluns a la nit tot i que cal trucar abans a la Deixalleria al telèfon 972 58 18 58.

Foto: Foto d’aquest dimarts al matí amb el sofà abandonat al camp de futbol vell de Banyoles. Ja ha estat retirat.