L’Ajuntament de Banyoles està firmant els convenis amb les entitats de la ciutat i manté les aportacions totals en uns 360.000 euros

Comparteix-ho amb els teus amics:

Des d’aquest dimarts i durant els propers dies l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, està firmant els convenis amb les entitats culturals, d’ensenyament, de joventut, de benestar social, de promoció econòmica, de festes i esportives. Aquest dimarts han signat els convenis les entitats de festes, culturals i esportives. L’Ajuntament de Banyoles ha demostrat una vegada més el suport a les entitats de la ciutat amb uns convenis que els hi aporten uns 360.000 euros, la mateixa quantitat del 2012 i del 2013.

cultura

L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha destacat la gran feina de les entitats i el manteniment de la quantitat econòmica als convenis amb les entitats. A més, Noguer ha manifestat que “sense les entitats Banyoles no seria el que és”.

En l’àmbit cultural, el consistori ha firmat els 11 convenis amb el Taller de Música de Banyoles, els Amics dels Museus de Banyoles, Cor de Teatre, el Centre d’Estudis Comarcals, l’Associació per la promoció de l’espectacle infantil i juvenil La Xarxa, el Centre Excursionista de Banyoles, Joventuts Musicals de Banyoles, Projecte Butaka BNY, o TINT XXI, entre d’altres. De les entitats de joventut firmaran un conveni la Coordinadora de Lleure del Pla de l’Estany.

Les 9 entitats de l’àrea de Festes que han signat convenis amb l’Ajuntament de Banyoles són les Gàrgoles de Foc, l’Associació Colla Gegantera de Banyoles, el Manípul de Manaies de Banyoles, El Foment de Banyoles, l’associació La Porta Verda, l’associació Tenim Poca Feina, l’associació de Pessebristes de Banyoles, Can Puig- Nit de bosc i l’Agrupació d’entitats culturals de Banyoles.

Pel fa a les 16 entitats esportives, han firmat el conveni, entre d’altres, el Banyoles Esquí Club, el Consell Esportiu del Pla de l’Estany, el Club Scalextric Banyoles Slot, el Club Bàsquet Banyoles, el Club Billar Banyoles, el Club Natació Banyoles, el Club Handbol Banyoles, el Club Ciclista Banyoles, el Club d’Escacs Banyoles o el Club Esportiu d’Arts Marcials Banyoles.

Els 3 convenis de les entitats de Benestar social són amb el Casal de la Gent Gran, la Lliga Catalana Contra el Càncer i l’Associació gironina de sords. Pel que fa a les entitats d’ensenyament els beneficiaris són els instituts Pere Alsius, Pla de l’Estany i Josep Brugulat, Astrobanyoles i la Fundació Bernat Vallespirans. Finalment, es firmaran els convenis de Promoció econòmica, amb el Grup Gastronòmic i l’associació Fira de Sant Martirià.