L’Ajuntament de Bescanó obté el segell per a la qualitat i transparència de la informació

L’Ajuntament de Bescanó ha obtingut per segon any consecutiu la distinció del Segell InfoParticipa

L’Ajuntament de Bescanó ha obtingut per segon any consecutiu la distinció del Segell InfoParticipa per a la transparència de la pàgina web municipal, aconseguint un 84,62% dels 52 indicadors establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCPP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

L’entrega dels guardons, va tenir lloc ahir, dimecres 25 d’abril a l’Auditori del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona en el marc d’una jornada sobre la transversalitat de la transparència i comunicació.

Aquesta és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de les avaluacions que realitza el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP) segons la informació que facilita cada ajuntament a través del seu web i que permet que qualsevol ciutadà tingui coneixement sobre qui són els representants polítics, com gestionen els recursos econòmics i quines formes de participació posen al seu abast. Es tracta d’una marca de qualitat que dóna garanties credibilitat i facilita l’accés al ciutadans de la informació pública de l’ajuntament d’una forma senzilla i àgil.

L’Ajuntament, molt satisfet

Les dades obtingudes per l’Ajuntament de Bescanó signifiquen un el manteniment amb un petit augment respecte l’any passat, quan complien el 82,69% dels punts.

Per Pere Lluís Garcia, alcalde de Bescanó, l’obtenció d’aquest segell és una mostra de la feina feta des de l’ajuntament i de l’aposta per millorar en matèria de transparència i qualitat de comunicació.

Garcia remarca que “continuarem realitzant canvis i modificacions a la pàgina web perquè sigui de fàcil accés per als ciutadans i segueixi actualitzada. La informació i la transparència al ciutadà és un valor que apliquem dia a dia, aquest segell és un reconeixament a aquesta feina”.