L’Ajuntament de Blanes ha lliurat avui mascaretes per protegir-se de la COVID-19 als comerços locals que ho han demanat

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquests darreres dies el Departament de Promoció de la Ciutat s’ha posat en contacte amb les botigues que figuren a la Guia Online d’Establiments per copsar la demanda

Aquest dissabte s’han repartit arreu de diferents barris del municipi les mascaretes de protecció als comerços de Blanes que, prèviament, havien demanat aquest material de protecció per la COVID-19. Perquè el lliurament que s’ha fet avui fos possible, durant els darrers dies el Departament de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes s’ha posat en contacte telefònic amb les botigues que figuren a la Guia Online d’Establiments de Blanes que donen servei de primera necessitat en temps de confinament.

Es tractava de detectar si les botigues que venen productes de primera necessitat, autoritzades pel govern espanyol en l’Estat d’Alarma, necessitaven aquest material, o bé ja se n’han nodrit per altres mitjans. Finalment, després d’haver-se posat en contacte amb tots els comerços i establiments que figuren a la guia allotjada a la plana principal del web de l’Ajuntament de Blanes, tan sols la meitat dels establiments, empreses o parades de fruita han demanat que se’ls fes arribar.

Entre els establiments on s’han repartit les mascaretes s’hi compten carnisseries, peixateries, xarcuteries, fruiteries, fleques, verduleries, aliments per animals, i altres tipus de serveis, com per exemple els estancs, papereries, o un servei de pizzes a domicili. Se’ls ha lliurat mascaretes casolanes, confeccionades per diversos col·lectius de voluntariat d’arreu de la vila, ja que les quirúrgiques continuen reservades per al personal sanitari amb les trameses diaris que es continuen fent a través de Protecció Civil.

Frenar l’impacte econòmic de la COVID-19 a Blanes

Aprofitant els contactes telefònics que s’han estat fent aquests dies, des de Promoció de la Ciutat també s’ha sondejat als establiments per conèixer de primera mà la realitat actual d’aquestes empreses. En aquest sentit, se’ls ha comunicat que properament, amb l’objectiu d’intentar copsar l’impacte que la COVID-19 està suposant per a l’activitat econòmica blanenca, rebran un formulari googleform per newsletter perquè n’informin.

Info: Ajunt. Blanes

Comparteix-ho amb els teus amics: