L’Ajuntament de Figueres dóna la clau i el duro als joves que arriben a la majoria d’edat

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Figueres -seguint l’expressió popular catalana- ha decidit donar la clau i el duro a tots els joves de la ciutat que arriben a la majoria d’edat. Segons la tradició els joves reben la clau per entrar i sortir; i el duro per independitzar-se i escollir l’estil de vida que vulgui.

De fet, des del Govern municipal s’ha rebatejat la targeta T18 que des de fa uns anys s’envia a totes aquelles persones empadronades a Figueres durant l’any que celebren el seu divuitè aniversari. Una iniciativa pensada perquè els joves de la capital de l’Alt Empordà, un cop arribats aquí, tinguin la possibilitat d’entrar i sortir de la ciutat i triar les activitats que més s’adiguin amb el seu estil de vida. Es tracta d’uns serveis que ofereix la T18, dels quals poden gaudir per una vigència de dos anys. La targeta dóna accés a descomptes i activitats que es poden visualitzar a l’enllaç www.figueres.cat/t18 i que es van actualitzant mes a mes.

new_2014.04.234.clau_i_duroweb

Per a recollir la T18, després de rebre una carta a casa, s’ha d’anar personalment a l’Oficina de Joventut Figueres-Alt Empordà, FEM, situada al carrer d’Anicet de Pagès, 2 (antic alberg) i presentar-s’hi amb el document d’identitat. L’horari d’atenció de l’Oficina és de dilluns a divendres, de 09.00 a 14.00 h i de 15.00 h a 20.00 h, excepte dilluns, que només obre el matí.