L’Ajuntament de la Vall d’en Bas vol millorar la gestió de l’Alberg de la Vall

Comparteix-ho amb els teus amics:

Millorar la gestió de l’Alberg de la Vall, és objectiu de L’Ajuntament de la Vall d’en Bas i la Generalitat de Catalunya

L’Ajuntament de la Vall d’en Bas i la Generalitat de Catalunya segueixen avançant les converses perquè l’Alberg de la Vall, de titularitat municipal, i que ja forma Xarxa d’Albergs de Catalunya, XANASCAT, puguin ajudar a millorar-ne la gestió. Aquesta proposta de gestió directa és una de les vies amb les quals es treballa per tal d’impulsar l’alberg.

Aprofitar dinàmiques, promocions i iniciatives de Xanascat, donaria un important impuls a aquest espai per un perfil de públic molt concret. Cesc Poch, director de l’Agència Catalana de Joventut, ha subratllat les dades d’ocupació actuals, que es troben en creixement, i admet que poden anar a més dins l’entorn Xanascat. De la seva banda, Georgina Oliva, secretària general d’Infància i Joventut, ha aprofitat la visita per posar en valor “el potencial de la Vall d’en Bas” i amb les quals ara es vol treballar. L’alcade Lluís Amat creu que és important “poder sumar” en tot allò possible en aquest equipament.

Foto: A la imatge, d’esquerra a dreta, la secretària general d’Infància i Joventut, Georgina Oliva; l’alcalde de la Vall d’en Bas, Lluís Amat; el director de l’Agència Catalana de Joventut, Cesc Poch i la directora territorial, Agnès Fàbregas.

Info: Ajunt. La Vall d’en Bas

Comparteix-ho amb els teus amics: