L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts consultarà als seus veïns on volen i quin dia s’ha de fer el Mercat Setmanal

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’equip de govern de Sant Joan les Fonts torna a activar una enquesta participativa per tal de conèixer el punt de vista de la ciutadania en un tema en concret. En aquesta ocasió, es vol saber el punt de vista sobre un possible canvi de dia i d’ubicació del mercat setmanal de Sant Joan.

La pregunta, doncs, és doble. Per una banda es proposa mantenir-lo on es fa ara (el carrer Francesc Caula) o bé instal·lar-lo a la Plaça Major de Sant Joan. Temps enrere, el mercat ja s’havia fet en aquest enclavament i per tant es tractaria de recuperar-lo. El canvi arriba després que algun grup de veïns d’on es fa ara traslladessin algunes queixes per les molèsties que genera en accessos a guals i habitatges.

La segona pregunta té a veure amb la jornada de celebració del mercat, actualment establert els dimarts. La ciutadania pot triar entre mantenir-lo aquest dia o ve passar-ho els diumenges i aprofitar per arribar a nous públics coincidint en que els diumenges és un dia on més ciutadans solen fer festa de les feines.

La voluntat del Govern municipal és conèixer els punts de vista i els possibles consensos amb el canvi. Aquesta enquesta se suma a la que està vigent sobre els nous vestits dels Gegants i a la que es va fer l’estiu passat sobre l’Àrea de Barbacoes, que va comportar la reforma de l’espai i el seu tancament per evitar més desperfectes.

Les votacions es poden fer al llarg d’aquest mes a l’enllaç virtual que s’ha distribuït a través del canal de WhatsApp i de manera presencial amb la papereta de votació que hi ha al Butlletí Municipal, introduint-la a la urna que hi haurà a l’ajuntament durant l’horari habitual d’atenció al públic. D’aquesta manera, es vol limitar la votació a les persones que viuen al municipi fent-ne difusió exclusivament per aquestes vies.

Foto: Imatge de la butlleta.
Comparteix-ho amb els teus amics: