L’ajuntament de Sant Joan Les Fonts incrementa en quatre el seu parc d’habitatges de lloguer en règim de protecció oficial

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’ajuntament de Sant Joan Les Fonts incrementa en quatre el seu parc d’habitatges de lloguer en règim de protecció oficial per fomentar l’arrelament dels joves del municipi

L’Ajuntament de Sant Joan Les Fonts és propietari de 48 habitatges destinats a lloguer protegit (HPO), ubicats als antics habitatges de la Torras-Papel i que, actualment, es troben tots ocupats. És oberta, però, una llista d’espera, ordenada per puntuació, dels interessats que compleixen els requisits exigits per accedir-hi.

Davant d’aquesta situació i en coherència amb el programa electoral presentat en el seu moment per l’actual equip de govern, s’ha estat treballant per donar sortida a la demanda social d’aquest tipus d’habitatges que prioritzen l’emancipació dels joves del municipi.

Com a resultat d’aquesta feina, l’ajuntament ha signat un conveni amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per gestionar quatre dels habitatges de l’antiga Caserna. Es preveu que abans de finalitzar l’any, atenent a les característiques dels habitatges, d’una i dues habitacions, s’hagin adjudicat a joves i famílies de fins a quatre membres.

Si esteu interessats en accedir als habitatges (HPO) disponibles, dirigiu-vos a les dependències de l’ajuntament fins al 31 de desembre de 2019 i sereu informats de les condicions i de la documentació necessària.