L’ajuntament de Sant Joan les Fonts posa en funcionament dues iniciatives amb la voluntat d’acostar-se als ciutadans

Comparteix-ho amb els teus amics:

Era una de les premisses del nou equip de govern, dur a terme accions que l’apropessin a la ciutadania i les primeres no s’han fet esperar.

La primera d’aquestes és el ‘Quedem a la plaça’. Darrera aquesta expressió tan col·loquial hi ha una iniciativa pionera al municipi que posa l’accent en les necessitats veïnals. Es tracta d’una trobada de caràcter mensual, oberta a tothom, en forma de berenar popular, i que cada vegada té lloc en una plaça diferent d’un dels tres nuclis del municipi (Begudà, La Canya i Sant Joan). L’objectiu de la trobada no és altre que donar veu als veïns de la zona i escoltar les seves necessitats i inquietuds, per després recollir-les i debatre-les i, finalment, solucionant-les el més aviat possible.

El primer d’aquests ‘Quedem a la plaça’ serà el proper dijous 12 de setembre, a les 5 de la tarda, a la plaça de Cal Rei.

En aquesta línia, la regidora d’Atenció al Ciutadà, Anna Serra, ha explicat que es “vol trencar la barrera entre l’Ajuntament i les persones” a través d’aquestes dues accions.

L’alcaldessa, Maria Vidal, ha avançat que l’Ajuntament està treballant per crear dos nous punts d’atenció a La Canya i Begudà. D’aquesta manera, l’Ajuntament s’acostarà als veïns més enllà de l’edifici de Sant Joan. Iniciatives com aquesta de participció seguiran amb la creació d’un procés participiu, del qual properament se’n donaran detalls.

La segona iniciativa implica apropar-se als ciutadans de manera virtual utilitzant la tecnologia al nostre abast. Es tracta d’un canal de whatsapp que posarà al servei dels ciutadans informació municipal per estar al dia de l’actualitat, rebre l’agenda mensual i avisos en situacions d’emergència. Només cal enviar un missatge al número 621 241 458 sol·licitant rebre informació i seguir les instruccions que s’hi indiquen.

Amb aquestes dues iniciatives, l’ajuntament de Sant Joan les Fonts posa fil a l’agulla al setembre amb el compliment d’accions de programa per a la millora del municipi.

Info i foto: Ajunt. Sant Joan les Fonts