L’Ajuntament de Vic rep el premi a la Millor Gestió Pública

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ahir dilluns 28 d’abril, Anna Erra, primera tinent d’alcalde i regidora de Comerç de l’Ajuntament de Vic, va ser present en 14a l’edició dels Premis a la Iniciativa Comercial i als Establiments Centenaris. L’acte va tenir lloc al Palau de la Generalitat.

El president de la Generalitat, Artur Mas, juntament amb el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, van lliurar els Premis a la Iniciativa Comercial i als Establiments centenaris de Catalunya. Els Premis són el reconeixement del Govern a les iniciatives més innovadores del comerç urbà de proximitat. També cap als establiments comercials amb més de cent anys d’antiguitat i activitat ininterrompuda al servei del comerç. L’acte va comptar amb la presència del secretari general del Departament d’Empresa i Ocupació, Xavier Gibert; el director general de Comerç, Josep Maria Recasens, i del gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, Miquel Rodríguez.

image_preview

En la categoria de “Millor Gestió Pública”: es va reconèixer el suport dels ajuntaments i altres entitats públiques al comerç de proximitat, així com la creació de sinergies entre els diferents agents comercials, i la potenciació d’aspectes singulars de la zona comercial, resultat premiat: l’Ajuntament de Vic, per la seva implicació en la creació de la federació de les associacions de comerciants.

Entre d’altres premiats, la Generalitat també va distingir un total de 50 establiments centenaris, per la seva trajectòria durant més de cent anys de servei de qualitat i personalitzat als seus clients, i per la seva adaptació als canvis i necessitats de compra dels ciutadans. En el cas de Vic, s’ha reconegut la trajectòria de la Rellotgeria i Joieria Prat.