L’AJUNTAMENT D’OLOT CONTRACTA 37 PERSONES EN SITUACIÓ D’ATUR

Comparteix-ho amb els teus amics:

Durant sis mesos realitzaran tasques de millora i d’adequació de diferents espais de la ciutat

L’Ajuntament d’Olot ha contractat a 37 persones en situació d’atur i que ja havien esgotat la prestació per realitzar feines per a la ciutat, durant un període de 6 mesos, gràcies a diferents subvencions rebudes del Servei d’Ocupació de Catalunya amb el cofinançament del Fons Social Europeu. Per tant, sense cost per a la ciutat.

soc

Aquests projectes permeten donar una feina a persones aturades, donant-los a part d’uns ingressos una nova experiència laboral i millora del seu currículum, de la qual també se’n beneficia la ciutat a través de les obres o serveis de millora que realitzen. Com ara tasques de paleteria i jardineria per millorar la relació de vianants i vehicles en determinades vies de la ciutat, l’arranjament de diferents parcs públics fomentant la seva utilització per part dels veïns, i l’adequació dels accessos al volcà Montsacopa.

A més, també es potenciarà la neteja extraordinària de diferents carrers i places de la ciutat, i el suport administratiu a diferents àrees de l’Ajuntament per poder millorar i agilitzar els registres documentals.

Les persones ocupades compaginaran la feina amb unes hores de formació per facilitar que un cop acabin aquest contracte tinguin més possibilitats de trobar una altra feina. I des de l’Àrea d’Ocupació també se’ls donarà suport i acompanyament un cop finalitzin aquest contracte per intentar que així sigui.