L’Ajuntament d’Olot efectua l’abonament dels 500 euros de subvenció a 186 sol·licitants

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Ajuntament d’Olot efectua l’abonament dels 500 euros de subvenció a 186 sol·licitants

L’Ajuntament d’Olot ha abonat prop del 50% de les sol·licituds rebudes als Ajuts Olot 500, la convocatòria impulsada per l’Ajuntament d’Olot per ajudar a les activitats econòmiques que s’han vist afectades per la crisi de la COVID-19. L’objectiu de les ajudes és el de donar suport als responsables d’aquestes activitats, principalment emprenedors i autònoms, que es van veure obligats a tancar per la pandèmia, així com contribuir a garantir-ne la seva continuïtat.

Aquest dijous 25 de juny, l’Ajuntament d’Olot ha procedit a ingressar els 500 euros que contemplaven els ajuts als professionals que s’han presentat a la convocatòria i que, complint amb les seves bases, han aportat tota la documentació corresponent. En concret, s’ha abonat la subvenció a un total de 186 sol·licitants. La subvenció té per objectiu cobrir les despeses a les quals han hagut de fer front tot i el tancament del seu negoci, com ara els subministraments de llum, aigua, gas, lloguer, salaris i Seguretat Social (quota d’autònoms i seguretat social als treballadors), quotes de préstecs i impostos. Es poden consultar les bases d’aquestes ajudes aquí.

Des de l’Ajuntament d’Olot es continua amb la tramitació dels ajuts, que van rebre un total de 400 sol·licituds. Tècnics de DinàmiG realitzen la comprovació dels expedients presentats i, i en cas que calgui, dels requeriments de la documentació. La previsió és que a mitjans de juliol es realitzi el pagament de la resta de sol·licituds. l’Ajuntament d’Olot ha destinat un total de 205.000 euros als Ajuts Olot 500 per ajudar a les activitats econòmiques. 295.000 euros més es van destinar a la creació d’un fons social per ajudar a fer front a la situació generada per la COVID-19 a la ciutat.

Comparteix-ho amb els teus amics: