L’alcalde de les Planes d’Hostoles, Eduard Llorà indignat de com s’ha fet la tramesa de les notificacions dels expedients del procés de regularització cadastral

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’alcalde de les Planes d’Hostoles, Eduard Llorà Cullet ha adreçat una carta al Ministre d’hisenda i al Delegat del Gobierno per mostrar el rebuig de com s’ha desenvolupat la tramesa de les notificacions dels expedients del procés de regularització cadastral que s’ha portat a terme en el nostre municipi, sense que el consistori hi pogués fer res.

Enric Millo Rocher, Delegat del Govern a Catalunya

La present és per manifestar-vos Ia més enèrgica protesta per Ia forma com s’ha desenvolupat Ia tramesa de les notificacions dels expedients del procés de regularització cadastral.

Iniciar les notificacions els últims cinc dies de juliol, en el ben entès que només hi ha quinze dies per a presentar al•legacions, és a dir en ple mes d’agost, dates que tothom sap que són inhàbils judicialment i, per tant, període de vacances habituals dels Iletrats del país, ho considerem un acte de mala fe deliberada, deslleialtat amb el contribuent i nocturnitat amb traïdoria envers la ciutadania.

Una vegada més es constata l’allunyament del poder estatal respecte de Ia societat, que és qui paga. Aquest Estat de Dret amb que us ompliu Ia boca queda en evidència cada vegada que en el seu nom efectueu qualsevol acció, com ha quedat demostrat en el cas de les Planes d’Hostoles.

Som conscients que aquest escrit no tindrà més recorregut que el d’una lectura i arxiu, però no podreu evitar que Ia constància de Ia seva existència romangui ben patent per afegir, per quan correspongui i per qui correspongui, a Ia suma de greuges que el nostre ‘s està tint a mans d’un Estat opressor i sempre ssos dels ciutadans de Catalunya.

Carta a Cristóbal Montoro Romero, Minsitre d’Economia

foto de Les Planes d'Hostoles.

Comparteix-ho amb els teus amics: